Yearly Archives - 2022

ACTE DE LA SEGA DEL BLAT DE MESTRAL

El passat 28 de juliol de 2022 a la seu de Coperal es va celebrar l’Acte de la sega del blat de Mestral. L’acte es va iniciar a les 10 h. amb la recepció i salutació dels participants i convidats  entre els que van destacar el Departament d’Acció Climàtica, Agricultura i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, la Cambra de [...]

Llegir més...

PARTICIPACIÓ EN LES VISITES TÈCNIQUES DE LA FCAC

El passat dimecres 20 de juliol vam participar en la taula rodona que es va celebrà dins de les visites tècniques que la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya juntament amb Oxfam Intermón van organitzar amb una delegació de dones cooperativistes del Marroc. L’objectiu ha estat el de contribuir a la millora de les condicions de vida mitjançant el desenvolupament inclusiu i sostenible de les cooperatives femenines marroquines.  

Llegir més...

ASSEMBLEA GENERAL DE LA FEDERACIÓ DE COOPERATIVES AGRÀRIES DE CATALUNYA

El passat dijous 2 de juny a La Granada (Alt Penedès) es va celebrar la 39ena Assemblea General de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya a on es va afirmar que les empreses cooperatives hem assolit un màxim històric de facturació arribant als 1.740M€. Podreu trobar més informació a la web www.cooperativesagraries.cat o clicant al link següent: https://www.cooperativesagraries.cat/ca/noticies/2674  

Llegir més...

INFORME DE CONJUNTURA ECONÒMICA

El passat dimecres 1 de juny vam participar en la jornada de la Cambra de Comerç de Reus a on vam estar convidats a presentar el nostre punt de vista empresarial al respecte de la conjuntura econòmica del primer trimestre del 2022. A continuació us deixem el link per si el voleu veure i escoltar.

Llegir més...

FORMACIÓ GRANGERS 2022

El passat dijous 26 de maig es va realitzar a la nostra seu conjuntament amb l’Escola de Capacitació Agrària de Tàrrega, el curs de Gestió ambiental i lluita contra el canvi climàtic en granges porcines.  Van assistir 20 alumnes. Aquest curs va estar adreçat a totes les persones que treballen en granges donant compliment a l’obligatorietat de disposar d’aquest títol a tots els ramaders d’explotacions porcines de Catalunya. 

Llegir més...

FESTA SANT ISIDRE 2022

El passat dissabte 14 de maig es va poder celebrar de nou la Festa de Sant Isidre a l’entorn de la cooperativa amb els actes següents: Concentració de tractors – Benedicció dels tractors i Mostra de maquinària agrícola. Seguidament es va realitzar l’esmorzar de germanor al pati de la cooperativa amb un gran èxit d’assistència i on tots els que es van apropar van poder gaudir d’una forma ordenada dels entrepans. 

Llegir més...

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS EXERCICI 2021

El passat dia 14 de maig, dissabte, a les 12:00 h es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de la cooperativa a la Sala d’Actes del local Social de la Cooperativa amb l’assistència de més de quaranta socis i socis col·laboradors. La durada va ser de dues hores i 15 min. i es van presentar els resultats econòmics i de gestió de l’any 2021.

Llegir més...

Premi Cambra Reus 2021

El passat dia 16 de març de 2022 vam estar guardonats amb el Premi de la Cambra de Comerç de Reus a la promoció agro-pecuària per ser un dels actors principals dins el projecte de Pa de Mestral. L’entrega es va fer a l’auditori Antoni Gaudí de la Fira de Reus i van recollir el premi el president i la directora general.

Llegir més...

Sessió informativa Reto i FotoDun

El passat dia 10 de març de 2022 es va realitzar a la sala d’actes de la cooperativa una sessió informativa organitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Acció Rural sobre el Reto i la app FotoDun. Van participar a la xerrada Na Mª Luz Cabodevila, Cap de la Secció d’Agricultura i Sanitat Vegetal dels Serveis Territorials del DACC a Tarragona i En Vicenç Puig i En Jordi Escoda, Tècnics Secció Gestió d’Ajuts i Desenvolupament Rural dels SSTT del [...]

Llegir més...