ACTE DE LA SEGA DEL BLAT DE MESTRAL

El passat 28 de juliol de 2022 a la seu de Coperal es va celebrar l’Acte de la sega del blat de Mestral. L’acte es va iniciar a les 10 h. amb la recepció i salutació dels participants i convidats  entre els que van destacar el Departament d’Acció Climàtica, Agricultura i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, la Cambra de Comerç de Reus, el Gremi de Forners de Reus, membres del Consell Rector, socis i la direcció de Coperal.  Degut a les inclemències climatològiques no es va poder anar al camp per a iniciar la sega del camp amb la varietat de blat panificable apte per a la farina de mestral, però sí que es va poder oferir als assistents un esmorzar amb productes de proximitat i pa de mestral.

Des de Coperal volem agrair a tots els que han col·laborat en la realització d’aquest acte.