Activitats i Notícies

FESTA SANT ISIDRE 2024 – ASSEMBLEA ANUAL SOCIS

El passat 18 de maig es va celebrar la Festa de Sant Isidre a la cooperativa amb les activitats habituals com la concentració de tractors i posterior benedicció, la mostra de maquinaria agrícola i l’esmorzar popular per a socis i veïns de la comarca. Seguidament es va celebrar l’Assemblea Anual de Socis de la cooperativa.

Llegir més...

ASSEMBLEA ANUAL DE SOCIS

Ens plau convocar-vos a l’Assemblea General Ordinària d´aquesta Entitat, que tindrà lloc a la Sala d’Actes del local Social de la Cooperativa, Ctra. d’Igualada 94 de Santa Coloma de Queralt, el DISSABTE, 18 DE MAIG DE 2024, a dos quarts de dotze del mati en primera convocatòria i a les dotzeen segona.

Llegir més...

Inauguració del nou local de “La Segarra”

Des del passat 27 d’abril l’Associació Cultural Revista La Segarra compta amb una nova seu, ja que s’ha traslladat al carrer dels Marxants Nº6 de Santa Coloma de Queralt, un local situat al bell mig del casc antic de la vila, el qual Coperal ha cedit amb les ganes de col·laborar amb la cultura i les associacions del poble.

Llegir més...

Formació Consell Rector

El passat 17 d’abril, el Consell Rector de la cooperativa va realitzar una jornada de formació sobre Missió, Visió, Valors i Objectius Estratègics. La formació va ser impartida per l’Albert Pàmies i organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya.   

Llegir més...

Jornada de la ADF de Sta. Coloma a Coperal

El passat 19 de març Coperal va cedir la sala d’assemblees perquè es poguès celebrar una jornada de l’ADF de Santa Coloma amb el CREA Centre Sirius. Van assistir un total de 15 nois i noies que van seguir atentament les explicacions del tècnic de l’ADF.  

Llegir més...