Monthly Archives - mayo 2022

FORMACIÓ GRANGERS 2022

El passat dijous 26 de maig es va realitzar a la nostra seu conjuntament amb l’Escola de Capacitació Agrària de Tàrrega, el curs de Gestió ambiental i lluita contra el canvi climàtic en granges porcines.  Van assistir 20 alumnes. Aquest curs va estar adreçat a totes les persones que treballen en granges donant compliment a l’obligatorietat de disposar d’aquest títol a tots els ramaders d’explotacions porcines de Catalunya. 

Llegir més...

FESTA SANT ISIDRE 2022

El passat dissabte 14 de maig es va poder celebrar de nou la Festa de Sant Isidre a l’entorn de la cooperativa amb els actes següents: Concentració de tractors – Benedicció dels tractors i Mostra de maquinària agrícola. Seguidament es va realitzar l’esmorzar de germanor al pati de la cooperativa amb un gran èxit d’assistència i on tots els que es van apropar van poder gaudir d’una forma ordenada dels entrepans. 

Llegir més...

ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS EXERCICI 2021

El passat dia 14 de maig, dissabte, a les 12:00 h es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de la cooperativa a la Sala d’Actes del local Social de la Cooperativa amb l’assistència de més de quaranta socis i socis col·laboradors. La durada va ser de dues hores i 15 min. i es van presentar els resultats econòmics i de gestió de l’any 2021.

Llegir més...