Activitats i Notícies

Formació Consell Rector

El passat 17 d’abril, el Consell Rector de la cooperativa va realitzar una jornada de formació sobre Missió, Visió, Valors i Objectius Estratègics. La formació va ser impartida per l’Albert Pàmies i organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya.   

Llegir més...

Jornada de la ADF de Sta. Coloma a Coperal

El passat 19 de març Coperal va cedir la sala d’assemblees perquè es poguès celebrar una jornada de l’ADF de Santa Coloma amb el CREA Centre Sirius. Van assistir un total de 15 nois i noies que van seguir atentament les explicacions del tècnic de l’ADF.  

Llegir més...

Visita a cooperatives vinícoles de València

Els passats dies 19 a 21 de febrer, el Consell Rector de la Cooperativa de Vila-Rodona es van fer partícips juntament amb altres cooperatives que tenim un conveni d’intercooperació per la comercialització del raïm, a la visita de diferents cooperatives vinícoles de la zona de Requena a la província de València. Concretament, ens van rebre les cooperatives Coviñas, San Isidro de Arcís i Dominio de la Vega, que ens van mostrar les seves instal·lacions, formes de col·laboració i comercialització conjunta dels seus productes. Una visita molt interessant relacionada amb el món del [...]

Llegir més...