Monthly Archives - marzo 2022

Premi Cambra Reus 2021

El passat dia 16 de març de 2022 vam estar guardonats amb el Premi de la Cambra de Comerç de Reus a la promoció agro-pecuària per ser un dels actors principals dins el projecte de Pa de Mestral. L’entrega es va fer a l’auditori Antoni Gaudí de la Fira de Reus i van recollir el premi el president i la directora general.

Llegir més...

Sessió informativa Reto i FotoDun

El passat dia 10 de març de 2022 es va realitzar a la sala d’actes de la cooperativa una sessió informativa organitzada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Acció Rural sobre el Reto i la app FotoDun. Van participar a la xerrada Na Mª Luz Cabodevila, Cap de la Secció d’Agricultura i Sanitat Vegetal dels Serveis Territorials del DACC a Tarragona i En Vicenç Puig i En Jordi Escoda, Tècnics Secció Gestió d’Ajuts i Desenvolupament Rural dels SSTT del [...]

Llegir més...

Visita camp proves Bayer

El passat 10 de febrer de 2022 la cooperativa juntament amb l’empresa Bayer van organitzar una visita al camp de proves que aquesta empresa te a Sant Martí de Sesgueioles per veure el control del margall amb diferents herbicides de `pre-emergència.

Llegir més...

Presentació Corteva

El passat 8 de febrer de 2022 la cooperativa juntament amb l’empresa Corteva van organitzar una presentació dels dos nous productes herbicides per a cereal. L’esdeveniment es fa fer al restaurant Colomí.

Llegir més...