Visita Camps de proves de Dow – 23/5/2018

Avui dimecres 23 de maig del 2018 un grup de socis de la cooperativa acompanyats pel Joan, enginyer tènic de Coperal, ha vistat uns camps de proves de fitosanitaris de l’empresa Dow per valorar nous productes de cara a ser utilitzats en campanyes venideres. Posteriorment han gaudit d’un dinar de treball.

Llegir més...

Assemblea General – 19/5/2018

El passat dissabte 19 de maig, a les 12 h. i a la sala d’actes de la cooperativa es va celebrà l’assemblea general de socis a on es va exposar el resultat econòmic i l’informe de gestió de l’exercici 2017 així com les noves orientacions de cara a l’exercici en curs.  

Llegir més...

Festa de Sant Isidre – 19/5/2018

El passat dissabte 19 de maig, va tenir lloc la ja tradicional Festa de Sant Isidre a les instal·lacions de la cooperativa. Hi va haver diferents activitats com la mostra de maquinària agrícola i altres vehicles, i l’esmorzar de germanor elaborat pels treballadors i Consell Rector de la cooperativa al que tothom va ser convidat a entrepans i beguda.

Llegir més...

IX Jornada Comarcal de Conreus Herbacis – 16/5/2018

El passat dimecres 16 de maig del 2018 va tenir lloc la IX Jornada Comarcal de Conreus Herbacis amb la jornada tècnica “El Nitrogen en extensius de secà i l’adobat”. Aquesta jornada va tenir lloc lloc a la sala d’assemblees de la cooperativa i va comptar amb 40 socis assistents que la van seguir amb molta atenció i que la van trobar molt profitosa.  

Llegir més...