SOCIAL

RECOMEX 2023

El passat divendres 1 de setembre es va realitzar la jornada RECOMEX a Calaf on es van presentar els resultats d’assaigs i innovacions en cultius extensius d’hivern. Coperal és un dels col·laboradors en la realització d’aquest estudi. A continuació us deixem el link en el que podeu consultar els resultats i tota la informació. http://extensius.cat/resultats/documentacio-jornades/ També us deixem el QR per accedir-hi.  

Llegir més...
Fotos cedides per StartUp
Fotos cedides per StartUp

Sega del Blat de Mestral 2023 a Santa Coloma de Queralt

Aquest dijous 27 de juliol ha tingut lloc l’acte de la Sega del Blat de Mestral 2023 a Santa Coloma de Queralt, organitzat per Coperal. La jornada ha servit per fer palesa la difícil situació del sector primari en un any de sequera extraordinària però, alhora, per posar en valor el potencial de la Farina de Mestral i dels productes de proximitat. Precisament durant l’acte s’ha donat a conèixer el nou format d’envasat de la Farina de Mestral, que fins [...]

Llegir més...

FCAC REP LA CREU DE SANT JORDI

El passat 4 de juny la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya va rebre de mans del President de la Generalitat de Catalunya la creu de Sant Jordi  com a distinció pels seus quaranta anys de dedicació al món cooperatiu i al territori. Des de Coperal us volem fer sabedors d’aquesta distinció i reiterem l’agraïment a la feina feta per la FCAC durant aquests anys en favor de tot el col·lectiu que formem el cooperativisme agrari català.

Llegir més...

ASSEMBLEA GENERAL DE LA FCAC

El passat 7 de juny vam assistir a l’Assemblea General de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Es va celebrar al Monestir de Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages, i va comptar amb la presència de la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Na Teresa Jordà. L’acte va servir també per commemorar el 40è aniversari de la Federació i Coperal, junt amb altres cooperatives, va rebre un petit homenatge en mans [...]

Llegir més...

COL·LABORACIÓ ANUAL AMB CÀRITAS

El passat dijous dia 1 de juny es va fer entrega del xec que anualment la cooperativa dona a l’entitat Càritas de Santa Coloma de Queralt. En nom d’aquesta, van assistir a recollir-lo el Mn. Robert Otaba i Na Mª Mercè Custodi. Coperal ja fa temps que any rere any col·labora amb les accions que Càritas realitza al municipi.

Llegir més...

FESTA SANT ISIDRE 2023 – ASSEMBLEA ANUAL SOCIS

El passat 13 de maig es va celebrar la Festa de Sant Isidre a la cooperativa amb les activitats habituals com la concentració de tractors i posterior benedicció, la mostra de maquinaria agrícola i l’esmorzar popular per a socis i veïns de la comarca. Seguidament es va celebrar l’Assemblea Anual de Socis de la cooperativa.  

Llegir més...

ACTE DE LA SEGA DEL BLAT DE MESTRAL

El passat 28 de juliol de 2022 a la seu de Coperal es va celebrar l’Acte de la sega del blat de Mestral. L’acte es va iniciar a les 10 h. amb la recepció i salutació dels participants i convidats  entre els que van destacar el Departament d’Acció Climàtica, Agricultura i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, la Cambra de [...]

Llegir més...

PARTICIPACIÓ EN LES VISITES TÈCNIQUES DE LA FCAC

El passat dimecres 20 de juliol vam participar en la taula rodona que es va celebrà dins de les visites tècniques que la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya juntament amb Oxfam Intermón van organitzar amb una delegació de dones cooperativistes del Marroc. L’objectiu ha estat el de contribuir a la millora de les condicions de vida mitjançant el desenvolupament inclusiu i sostenible de les cooperatives femenines marroquines.  

Llegir més...